+34 936 197 479 +34 976 364 282 Contacte

El departament de gravació funciona les 24 hores, sense interrupcions.

Grabació de planxes de fotopolímer en HD Flexo i Flat top Dot.

Servei de manteniment de anilox (neteja amb làser de anilox).

Maquinària

Gravat

Innovant a la flexografia digital.

Gravat làser d'alta definició de gran velocitat, per millorar la finor en les zones tramades.

Amb la segona gravadora de planxes produeix estabilitat d'impressió a la premsa i agilitzant els temps.

Els impressors obtenen millor consistència en la impressió amb la planxa perfecta per a totes les aplicacions d'impressió en flexografia que requereixen alta productivitat.

Insolació

Exposició precisa.

La unitat d'insolació permet crear automàticament una atmosfera adequada amb nitrogen d'insolació per mantenir una imatge 1: 1.

La segona insoladora Led és una unitat d'exposició ofereix una sortida UV alta, constant i uniforme també gràcies a l'integrador de llum que compensa totes les variacions de sortida UV.

Obté una resolució dels detalls precisos, punts plànols i una reproducció superior dels tramats sòlids amb programes com ara HD Flexo, Premium i Bellissima.

Revelat

Reveladora alta velocitat

Podem insolar planxes de fotopolímer fins a un format:

1320x2250mm (52”x88”)

S'aconsegueix una alta resolució de punts, amb una excel·lent definició de les línies, reversos profunds i fons nets, per complir amb els estàndards més alts de la Flexo, amb independència del gruix o la mida de la planxa.

Assecat

Assecat i acabat exprés

Una empresa eficaç i professional és aquella que s'anticipa als obstacles i problemes reals dels nostres clients, com és moltes vegades el temps.

Per això, disposem de 2 Unitats d'assecat i una d'acabat, per tal de mantenir el ritme de la maquinària en el procés de fabricació i oferir solucions a necessitats patents en flexografia.

Talladora

Talls precisos i nets

La talladora de planxes és fàcilment el dispositiu dacabat digital més versàtil, ràpida. Es tallen les planxes en perfecta simetria, inclou retolació, acabats com a enviaments amb protectores d'escumes i cartró.

Fingerprint

Planxes CDI

Ideal per cartrons.

Les planxes flexogràfiques convencionals s'ha dissenyat per oferir un equilibri òptim entre la qualitat, la productivitat i la velocitat.

Ideal per diversos tipus com cartró i bosses simples.

Planxes HD Flexo

Definició estàndard

HD Flexo desapareix la diferència. Aportant consistència i respectabilitat, transicions suaus i colors vius, amb millor qualitat d'impressió, HD Flexo eleva l'estàndard del sector per a la impressió en flexografia.

L'exposició digital de la planxa garanteix major consistència en la producció de planxes i en la impressió.

Planxes Premium

La nostra definició

Flexografia d'alta gamma. Vam investigar en la combinació de les millors tecnologies per tal d'obtenir resultats sorprenents.

Gràcies a això, vam aconseguir millorar la qualitat d'impressió, a nivells mai vistos en flexografia.

Planxes Bellissima

La Revolució

És l'últim en tramat flexogràfic. Ofereix un nivell de reproducció d'imatges per flexografia prèviament inabastable. Rivalitzant amb la qualitat de la impressió típicament associada amb l’Offset i l’Hecograbado.