+34 936 197 479 +34 976 364 282 Contacte
Cloudcenter

Sistema de col·laboració en línia.

Que és

CloudCenter és una exclusiva i potent plataforma basada en la web, que administra el cicle d'aprovació de preproducció per packaging i el cicle de vida del projecte.

El nucli de CloudCenter ja conté els coneixements per a packaging. Comprèn tots els aspectes del packaging que triomfa: la seva forma, la importància dels colors de marca, i proporciona el control de tot el seu contingut necessari.

CloudCenter els permet administrar totes les complexitats en la creació de packaging: des de l'especificació, el disseny i l'execució. Aquesta solució per a administració, facilita classificar i organitzar tots els seus actius de packaging.

CloudCenter els ofereix una solució que permet a l'empresa integrar-se amb el seu entorn d'administració, de manera molt segura i fàcil.

El que volem

Amb aquest sistema, podem encadenar totes les tasques que formen el flux de treball des dels departaments dels Brand Owners amb els seus diferents estudis de disseny, impressors, i com no, amb Flexographic Solutions S.L. .

Aquesta eina totalment en línia, té visor d'arxius dels formats estàndards de les arts gràfiques, de manera que tots els participants del flux de treball no necessiten disposar de programari per a poder visualitzar els arxius, ia més, garantim que aquests arxius sempre es visualitzaran de forma correcta.

Amb aquest flux en línia aconseguim crear configuracions a mida per a cada client. Analitzem el seu flux de treball i vam crear una configuració que li permeti al client gestionar més fàcilment tot el seu dessarrollo del packaging així com evitar errors, entre altres coses.

Portal online per a informació i revisió, amb automatització del flux de treball

CloudCenter és una plataforma per revisar i aprovar el contingut gràfic, des d'on vulguin i en qualsevol moment.

iMac

Revisió i aprovació en línia de gràfics

CloudCenter és un portal en línia de Automation Engine per a informació i revisió. Inclou una connexió integrada per crear treballs i publicar arxius, per a la seva revisió pel client.

iMac

Sistema per a l'administració del cicle de vida en packaging

CloudCenter és la plataforma perfecta per a l'administració del cicle de vida. Agilitza i controla les complexitats del cicle de vida en el desenvolupament de packaging.

iMac

Llibreria d'actius per packaging

CloudCenter és un magatzem digital basat en web, flexible, centralitzat i segur, per a tots els seus actius. Inclou: perfils tècnics, art original, gràfics, logotips, imatges i altres elements de packaging.

iMac

Aprovació per impressió comercial basada en la web

El ràpid i potent Viewer de CloudCenter , és l'eina perfecta per aprovar llistes de pàgines. La integració ambAutomation Engine fa la feina de preimpressió més automatitzat i més segur.

iMac

Basat en Web a iPhone i iPad

Gaudeixin l'experiència de visualització CloudCenter en iPad o iPhone. Vegin, anotin, aprovin, administrin ... Tot a l'abast dels seus dits ...

iMac

Endinsa't amb la mobilitat arreu del món

Decisions Instantànies en temps real

Altres dels punts forts és la traçabilitat obtinguda amb el nostre sistema, ja que el client podrà veure a cada moment l'estat d'un projecte, així com consultar i avaluar projectes passats.

Gestió de color per als clients

Aquest sistema que oferim com a servei, la qual integrem amb els altres serveis anteriorment esmentats, com el remote proofing o la gestió de color centralitzada.

Fàcil personalització

FGS pot ajudar-los en la integració personalitzada amb altres sistemes. Connectin i integrin CloudCenter amb els seus sistemes MIS, ERP, amb plataformes PLM (Product Lifecycle Management), Gestió de Cicle de Vida del Producte (CVP) o amb sistemes de dades desenvolupats a mida.

Uniu-vos avui, començar avui mateix

Portem les nostres àmplies experiències d'altres projectes en aquesta plantilla per a vostè.

Contacta'ns!