+34 936 197 479 +34 976 364 282 Contacte

FGS marca

Un abans i un després al món de flexografia.

Perquè una empresa pot marcar la diferència.

L'empresa

Flexographic Solutions S.L. és una empresa especialitzada en la producció, comercialització de productes, utillatge flexogràfics de la millor qualitat. Com la fabricació de fotopolímers, les camises ITR i d'elastòmer gravat directe amb un gran ventall de mesures per a unes dureses entre d'altres. On li oferim un servei d'assessorament personal per l'avançada automatització del flux de treball i administració de processos.

Una empresa renovat i avantguardista, que compta amb el suport i l'experiència d'un equip de professionals amb més de 20 anys en el sector flexogràfic a les empreses més importants i pioneres a casa nostra, Les empreses finals són les que han apostat per aquest nou projecte, que ens posiciona per dominar els desafiaments de la globalització actual, enmig d'un mercat tan exigent com competitiu i que esperem que es converteixi en la major referència del nostre sector.

Flexographic Solutions S.L. està oberta a la innovació, de manera que sempre estem capacitant i modernitzant d'acord amb els avenços de les noves tecnologies, el que fa possible que avui puguem oferir-li una millorada presentació dels nostres serveis que estaríem complaguts de mostrar-li, de manera que desitgem estendre una invitació personal a visitar i conèixer les nostres instal·lacions.

Els responsables, darrere dels projectes.

Serietat, professionalitat i eficiència.

Els Professionals estan implicats i compromesos amb l'empresa.

Elena SampedroGerent

"Som una empresa amb grans professionals i amb la il·lusió d'un projecte nou e innovador."

Luis SampedroGerent

"Sempre innovem en les ultimes tecnologies. És una inversió gran però dóna els seus fruits."

La Serietat, professionalitat i eficiència obté Guardons.

Best Job

Best in Show 2016 ATEF

Millor treball d'Espanya el 2016, en embalatge flexible de la Categoria de realitzacions especials, ATEF (Agrupació tècnica espanyola de flexografia).

Treball que tècnicament és molt avançat, ja que s'ha imprès en 70 l / cm 178 lpi, en un desenvolupament proper a 1000mm i ample 900mm. A part de la dificultat de la liniatura, cal veure que és una màquina molt gran de 1500mm de ample per 1200mm de desenvolupament. El que ens diu que l'avanç en qualitats extremes és una realitat. La nostra empresa sempre aposta per aquests desenvolupaments.

Si algú vol consultar alguna detall, quedem a la seva disposició.

Uniu-vos avui, començar avui mateix.

Portem les nostres àmplies experiències dels projectes personalitzats per a vostè.

Contacta'ns!

Darreres adquisicions

Gravadora Planxa

Grabadora

La gravadora de planxes produeix la planxa perfecta per a totes les aplicacions d'impressió en flexografia que requereixen alta producció i estabilitat d'impressió a la premsa, per planxes de flexografia de fins a 50 "x 80" (1.270 x 2.032 mm)

Insoladora Led

Exposicion

La insoladora Led és una unitat d'exposició de 132 x 203 cm, ofereix una sortida UV alta, constant i uniforme també gràcies a l'integrador de llum que compensa totes les variacions de sortida UV

Talladora Planxes

Cortadora

La talladora de plans és facilment el Dispositiu d'Acabat digital més versàtil, Ràpid, que és redueix a les plans en perfecta simetria, amb acabats com a enviïs protectors.

Reveladora Planxes

Procesadora2

Unitat de processament incremental en la grandària 132 x 203 cm (52x80 polzades), El processador incremental es redueix de mida i la placa es mou a una velocitat constant al llarg de tot el procés de rentat.

¡