+34 936 197 479 +34 976 364 282 Contacte
Cloudcenter

Que es

Bellissima DMS, és el darrer en tram flexogràfic. Ofreix un nivell de reproducció d’imatges per a flexografia prèviament inalcanzable. Rivalitzant amb la qualitat de la impressió típicament associada amb l’Offset i l’Hecograbado. Bellissima DMS no és un gest digital per al futur de l'empape flexible i les etiquetes.


Tecnologia flexible tecnològica innovadora. El cribratge modulat digitalment de Bellissima utilitza una tecnologia innovadora que és una fusió de les millors característiques de detecció d’AM, FM, XM, GS i CS en el temps que evita les seves limitacions i problemes. Millora dràsticament la qualitat i l’estabilitat de les prenses flexogràfiques.


Modulació digital (DM) .Esta pantalla només és mòdul digital per a cada píxel que produeix, controlant la precisió dels punts en cada separació, mentre que la seva "roseta estocàstica" intercala les pantalles en les separacions per eliminar el trencament i el mur. A més, la roseta estocàstica maximitza l’àrea de tinta sobre paper i minimitza la cantitat de tinta sobre tinta, per ampliar l’abast de color disponible i eliminar els canvis de color a causa d’un registre incorrecte.


L’anàlisi s’estudia cada píxel per assegurar-se d’algun punt que sigui mar massa petit per imprimir, però no és prou gran com per a ser visible. Els punts es creen d’una manera cuidadosament controlada, per garantir que els detalls es col·loquen exactament allà on sigui necessari, les vinetes són llistes i els tons són "plans".
El resultat és una alta qualitat d’impressió, especialment en sistemes flexibles, que abans no podrien obtenir una forma tan precisa.

Superar els problemes de la màquina d’impressió flexogràfica Bellissima DM El cribratge és útil per a la vida útil d’una impremta flexible. Utilitzant els punts patentats de Bellissima, els problemes comunicatius d'impressió, inclòs el rebot, la restricció i el disseny, es redueixen significativament i, en alguns casos, es poden eliminar per complet.

Les comparacions

Superant els problemes de la màquina de presa de flexografia.
Bellissima DMS pot ajudar a la vida d'una impremta flexible. Utilitzant els punts patentats de Bellissima, els problemes d'impressió comuns, com el rebot, la restricció o el tallament, es redueixen significativament i, en alguns casos, es poden eliminar per complet.


Comparat amb el tramat AM Screening.
Bellissima DM Screening necessita punts especialment formats que, com una trama AM, minimitzen els problemes amb la variació de guany de punt i que són fàcils de controlar a la presa. No obstant això, una diferència del tram AM, Bellissima DMS no presenta problemes com la pérdida de punts ressaltats, no hi ha cap detall de la imatge.


Comparat amb el tramat FM.
Al igual que el tram FM, Bellissima DM El cribratge produeix un nivell tan reduït de detalls de la imatge, equivalent a un compensació de 350-450 lpi per a impressores. No obstant això, un Diferència d' una trama FM, Bellissima DMS no hi ha Problemes amb Pateix contes de Com tints de Pantalla Plana sorollosos i variabilitat en la planxa i la Premsa.


Comparat amb el tramat XM (híbrida).
Bellissima DM Screening controla la precisió de la mida dels seus punts finos i sombrejats, igual que una trama XM, que permet la retenció d’un rang complet de 0-100%. Sense embargament, una diferència d’una pantalla XM, Bellissima DMS no sofreix problemes de conte com a murals o canvis de color per registres incorrectes.


Amb longituds recurrents cada cop més corts, la capacitat d’igualar i fins i tot excedir la qualitat d’impressió del fotograbat, Bellissima DMS ens permetrà a la indústria de la impressió flexogràfica satisfeta les creixents Demandes dels propietaris de marques d’una impressió de major qualitat a un cost econòmic.

Joan Rodriguez

Director tècnic de FGS

Ha comentat que "Les necessitats del mercat van forçar un FGS a oferir un servei de preimpressió als propietaris de les marques. Amb oficines a Espanya, Portugal, França, Itàlia i Estats Units, ens enorgulleixem per ser pioners en el desenvolupament i l'aplicació de solucions per a les tecnologies de punt pla, serigrafia avançada, agafada i gestió del color".

Partner Oficial d'Espanya

Partim per a l'execució de la Primera fase perquè subministri planxes de flexografia aprovades, revisades amb Bellissima DMS, a marques i impremtes a Espanya

Uniu-vos a nosaltres i Agilitzem les millores.

Disposem de noves experiències personalitzades per a vosaltres.

Contacta'ns!