+34 936 197 479 +34 976 364 282 Contacte

Sleeves - Gravació de Camisas

Gravat làser directe en camises d'elastòmer és la solució ideal per a vosaltres.

Combinem les millors tecnologies per obtenir resultats sorprenents.

Els impressors hauran de valorar els estalvis que aquesta nova opció suposa i que entre d'altres són per exemple, temps de muntatge de les planxes, absència d'adhesiu, temps de preparació de la màquina d'imprimir, minves de preparació de la màquina, o aturades de màquina i minves per aixecament de la planxa.

Sleeves
S1300

4 RAONS

Qualitat

La nostra màquina, Finalment es converteix impressió flexogràfica en un mètode d'impressió d'alta qualitat perquè coincideixi amb el gravat en relleu i òfset de plecs. Això obre noves possibilitats per als propietaris de marques per produir envasos d'alta qualitat de forma rendible.

Exactitut

La nostra màquina dóna forma a elements d'impressió i produeix el relleu 3D òptima, tant amb la precisió de gran nitidesa. Textos fins i dibuixos lineals de detalls, vinyetes i les àrees de mitjans tons sòlids i per tant s'imprimeixen amb alt contrast, colors brillants.

Eficiència

La nostra màquina utilitza elastòmers EPDM amb tecnologia d'última generació per a cobrir tota la gamma d'aplicacions a baix cost. Rodó i pla, sense fi o muntat, tumefacció i resistent a l'abrasió, són adequats per a tot tipus de tintes i recobriments i fins i tot per a l'estampació. El que és més, la forma d'impressió està disponible ara més ràpid que mai.

Senzillesa

La nostra màquina és fàcil d'usar i l'abast de tots dels proveïdors de serveis de preimpressió per a les impressores d'envasos i etiquetes en configuracions personalitzades que paguen ràpidament per si mateixos. A més, les impressores poden canviar a un procés d'impressió que no té cap dels problemes normalment associats amb fotopolímers.

Machine Sleeve

Especificacions Tècniques:

Desenvolupament 330 a 950mm.

Ample camisa màxim 1350mm.

Resolució màxima 5080 dpi.

Liniatura fins 80 Lcm.

Trames amb forma Estandard i Aleatòria

Camises elastòmeres acceptades EPDM.