+34 936 197 479 +34 976 364 282 Contacte

Anàlisi

Analitzem el conjunt dels seus impressors per ajustar els seus paràmetres de forma que tots els treballs d'impressió guardin la major identitat que tècnicament sigui possible.

Control total del procés previ a la impressió per part de l'usuari. L'usuari accedeix amb llibertat a l'anàlisi que fa el nostre sistema sobre els seus arxius, donant-li la informació necessària per a la correcta reproducció.

Preimpressió

PrePress

Formada per un equip de professionals. Disposem d'un equipament actual i Programari que aporten les millors eines de producció per prepimpresión. Els professionals de preimpressió preparen i treballen els dissenys per convertir-los en arxius llestos per a impressió, amb la major rapidesa, sense per això sacrificar la qualitat.

La zona de preimpressió aborda la gestió, organització i la planificació de la cadena gràfica.

Equinox

Equinox és l'exclusiva tecnologia de color, per imprimir amb un gamut expandit. Portin el seu productivitat a un nivell superior, reduint els costos de producció, eliminant els temps no productius i els canvis de tinta a la premsa. La impressió amb gamut expandit, permet reproduir un color directe conservant la identitat visual de la marca.

Test Equinox

Per què imprimir 7 colors de procés, o gamma expandida?

Les marques actuals inclouen un nombre sempre creixent de variants de producte. Això condueix a cicles de vida més curts dels seus envasos o etiquetes. El resultat és un procés de producció significativament més complex i majors costos dels materials impresos.

En el clima econòmic actual, augmentar els beneficis significa disminuir-costos. Equinox (impressió amb gamut expandit) és la solució perfecta per portar la seva productivitat a un nivell superior.

Però trobar el camí dins d'un gamut expandit, pot ser molt complex. Equinox combina les millors eines de programari amb una gran experiència tècnica, per ajudar-los a traçar el millor camí cap endavant.

avantatges

- Redueix els costos de producció

- Elimina els temps no productius a la premsa

- Elimina canvis de tinta

- Redueix els colors directes, sense comprometre la identitat visual de la marca